Home Voorstellen Overzicht Cursus info Spirituele Integratie Spir-Int-1 Spir-Int-2 Violet Vuur YOD Reiki algemeen Reiki-1 Reiki-2 Reiki-3 Seichem Engelen Helende Reis Spirituele Adem en Klank Eeuwig Helend Licht, Eternal Healing Light Lichtdragers Artikelen

Even voorstellen

Shahin Mol

 In 1956 ben ik geboren, met de doopnamen Corina Marita. De naam Shahin kreeg ik toen ik 20 was, dit betekent “adelaar”.  Pas jaren later ontdekte ik, dat de adelaar in de astrologie de transformatie is van de schorpioen, mijn sterrenbeeld en ascendant.  Het geven van afstemmingen en inwijdingen en het begeleiden van anderen bij transformatie is mij als het ware “op het lijf geschreven”.  Alle initiaties die op deze site genoemd worden, mag ik doorgeven.
Tot mijn 36e ben ik naast gezin en baan altijd intensief bezig geweest met religie en mystiek. Leren deed ik veel via boeken en zelfstudie. 12½  jaar was ik voorzitter van een religieuze vrouwenorganisatie, en in die tijd gaf ik lezingen en inwijdingen. Daarna is dit, via een periode van burn-out,  overgegaan in werken aan persoonlijke en spirituele groei en vooral werken op energetisch gebied. Boeken lezen lukte een tijd lang niet meer, dus ik leerde door te ervaren en te voelen, om zo te komen tot “weten”.

In 1996 gaf ik mezelf voor mijn 40e verjaardag Reiki-3 kado. Na het Reiki-Meesterschap werd ik ook Meester in Tera Mai en Seichem. Ook volgde ik een opleiding tot Vivation Professional (1998). De kennis hiervan integreer ik in al mijn cursussen. De ervaring opgedaan bij het geven van Vivation sessies sluit voor mij naadloos aan bij het begeleiden van de Helende Reis. De workshop Spirituele Adem en Klank maakte ik om vanuit het genieten van de nieuwe spiritualiteit op een speelse manier met een groep hiermee bezig te kunnen zijn. In 2001 kwam ik in aanraking met Lichtwerk en het Eternal Healing Light (Eeuwig Helend Licht) en daardoor een stap dichter bij mijn levensdoel: meewerken om de hemel op aarde te brengen. Een aanvulling hierop waren de cursussen in "Personal and Space Clearing" die ik in 2005 volgde bij Eric Dowsett. Deze vaardigheid ontwikkelde zich tot de Engelenreiniging (Angelic Clearing), die ik apart of in combinatie met een inwijding geef. 
                        
Mijn 50e verjaardag wordt gevierd met een nieuwe workshop: . In de loop van 2006 zijn alle elementen hiervoor geinspireerd doorgegeven, meestal wanneer ik met één of meer vriendinnen op het spirituele pad samen was.  Waar ik in algemene teksten "we" gebruik, bedoel ik dit groepje; staat er "ik", dan gaat het dus over Shahin. Ieder van ons had haar eigen rol in dit proces; samen konden wij de individuele kennis tot één geheel maken. Het begon met een aanvulling op de YOD inwijding die ik doorkreeg. In stappen werd een nieuwe inwijding doorgegeven, waarin het Violette Vuur, YOD, Melchizedek en Shakti-pac werden samengevoegd. Een nieuw symbool, de SHI, in september 2006 ontvangen door Dominique van Huijstee, completeerde het geheel.  

Dit is de eerste (en enige) website die ik ooit maakte (begonnen in oktober 2006). Wanneer je de website regelmatig bezoekt, zul je hopelijk zien dat het een voortdurend proces is van vernieuwing, aanvulling en verbetering.  Suggesties tot verbetering en reakties zijn van harte welkom (info@reikispirit.nl).


Dominique van Huijstee

Dominique (1965) volgde al mijn cursussen en gaf de aanzet om de "neveninwijdingen"  (zoals YOD, Melchizedek, Violette Vuur en Shakti-pac) ook te geven aan personen die geen (officieel) Seichem Master zijn.  
Zij maakt geinspireerde lichtdragers met diverse energie symbolen. Sinds september 2006 mag ze "nieuwe symbolen" ontvangen die bij de nieuwe inwijdingen en/of  andere manier van werken met energie een essentiele rol spelen. Voorbeeld hiervan is de SHI: symbool van liefdevolle vreugde, 'de glimlach van de Boeddha' en hèt symbool van Spirituele Integratie.