Home Voorstellen Overzicht Cursus info Spirituele Integratie Spir-Int-1 Spir-Int-2 Violet Vuur YOD Reiki algemeen Reiki-1 Reiki-2 Reiki-3 Seichem Engelen Helende Reis Spirituele Adem en Klank Eeuwig Helend Licht, Eternal Healing Light Lichtdragers Artikelen

Eternal Healing Light

eeuwig helend licht, eternal healing light

Voor mij belichaamt het Eeuwig Helend Licht de “nieuwe spiritualiteit” gekenmerkt door

Als één van de eersten in Nederland mag ik deze afstemmingen op de frequenties van kwartz-kristallen en hogere dimensies doorgeven. Er wordt gewerkt aan uitlijning van je 13 chakra’s, verbinding met het lichtnetwerk rond de aarde, met de Engelen en de Meesters, en met de hogere dimensies. Je lichaam en geest zullen steeds hogere energiefrequenties aankunnen. Latent aanwezige kristallijne krachten worden geaktiveerd.

De helende kracht zal je leven op vele niveaus verrijken (fysiek, emotioneel, spiritueel, materieel) en activeert het verjongingsproces!. Je leert jezelf en anderen behandelen met het Ehl-symbool. Op weg naar je eigen Meesterschap.

Voor theorie rond de afstemmingen verwijs ik naar het boek “Het licht zal je bevrijden” van Norma Milanovich & Shirley McCune, ISBN 90-75636-28-8.

cursusinformatie

1 avond (19-22.30) en 1 dag (10-18) + terugkomavond, incl. cursusboek, € 333,-  (€ 80).


De EHL Afstemming

De afstemming betekent dat je lichaam, ziel en geest voorbereid en veranderd worden om steeds hogere energietrillingen aan te kunnen. Dit is nodig om mee te kunnen in het proces van Ascension of hemelvaart waarin onze planeet zich bevindt. Wij zijn nodig om samen de nieuwe energieën op aarde te verankeren.
Het uiteindelijke doel is het samenbrengen van de hemel en de aarde, oftewel letterlijk en figuurlijk “de hemel op aarde” brengen.
Een klein deel van de afstemming mag ik doorgeven, het grootste deel wordt bepaald door jouw Hogere Zelf en jouw persoonlijke gidsen en beschermengelen met de Hogere Spirituele Wezens. Van deze laatste groep zijn er vele “bekende namen”die zich bezighouden met de afstemming, o.a. Sananda (de Galactische Jezus) en zijn tweelingstraal Artemis (de Galactische Boeddha), heer Elia (Elijah), heer Michael (de aartsengel), lady master Morgan (beter bekend als moeder Maria), die veel samenwerkt met lady master Victoria Amethist.

Door de afstemming zullen er alchemische veranderingen gaan plaatsvinden in je lichaam.
De afstemming op het Eternal Healing Light omvat de volgende elementen: 

      eventueel aangevuld met (hoort deels tot het 2e niveau van Eternal Healing Light):