Home Voorstellen Overzicht Cursus info Spirituele Integratie Spir-Int-1 Spir-Int-2 Violet Vuur YOD Reiki algemeen Reiki-1 Reiki-2 Reiki-3 Seichem Engelen Helende Reis Spirituele Adem en Klank Eeuwig Helend Licht, Eternal Healing Light Lichtdragers Artikelen

Informatie / Contact

Locatie en datum/tijd

De cursussen worden gegeven in overleg, zowal wat locatie als dag en tijd betreft.
Locatie kan zijn bij mij thuis in Dordrecht, in een speciaal gehuurde ruimte ergens in Nederland of bij één van de deelnemers thuis.

Het is dus mogelijk om een bepaalde cursus of workshop bij jou thuis of in jouw woonplaats te laten geven. Voorwaarden zijn een minimum aantal deelnemers en een ruimte die aan bepaalde eisen voldoet, beiden afhankelijk van de cursus. Kom met een voorstel en we bespreken alle details.

Wil je op de hoogte blijven van data van geplande cursussen, geef dan liefst een e-mail adres door.

Contact / aanmelden / meer informatie

Stuur een mail:       info@reikispirit.nl
of bel:                       078-7070352   (bij voorkeur 's avonds, niet op dinsdag)

De prijs

De waarde van de inwijdingen is eigenlijk niet in geld uit te drukken. Wat is het je waard om gelukkiger te zijn of spiritueel te groeien? Bovendien: wat een zakcentje is voor de één, is een gigantisch bedrag voor de ander. 
Voor Reiki-1 en Reiki-2 is er een standaard cursusbedrag. 
Voor de workshop Spirituele Integratie geldt een inschrijfgeld van 50 euro en een "spirituele gift" naar draagkracht op de dag zelf. 
Voor de overige cursussen staan twee bedragen vermeld: een richtprijs en tussen haakjes een minimum bedrag. 
Bepaal naar draagkracht je eigen bijdrage; er is een balans tussen wat je geeft en wat je ontvangt.