Home Voorstellen Overzicht Cursus info Spirituele Integratie Spir-Int-1 Spir-Int-2 Violet Vuur YOD Reiki algemeen Reiki-1 Reiki-2 Reiki-3 Seichem Engelen Helende Reis Spirituele Adem en Klank Eeuwig Helend Licht, Eternal Healing Light Lichtdragers Artikelen

 Angelic Clearing of Engelenreiniging

De engelenreiniging is ontstaan vanuit de opleiding in "personal and environmental clearing" die ik in 2005 heb gevolgd bij Eric Dowsett. Na ervaring opgedaan te hebben met "losse" persoonlijke reiniging of clearing, begon ik de reiniging toe te passen voorafgaande aan een inwijding. Later werd dit uitgebreid met de engelenbeelden en de lichtdragers van Dominique, zoals op de foto's te zien is.
Het is uitgegroeid tot een zelfstandig ritueel, dat 2 a 3 uur duurt, waarin de "personal clearing" gecombineerd wordt met de energie van engelen en de boodschappen die zij brengen.

Hoe werkt de engelenreiniging

Meestal wordt vooraf de engelentafel klaargezet: dat is een tafel met veel licht in de vorm van kaarsen of theelichten in speciale houders, plus een aantal engelenbeelden. De engelen zijn van tin met goudverf en dragen een kristal. Iedere engel wordt persoonlijk welkom geheten en de engelen en lichten worden in een opstelling gezet die goed voelt voor dat moment. De engelentafel is dus iedere keer anders.

Jij kan hardop of in jezelf jouw belangrijkste vraag voor de reiniging formuleren.
Het kan zijn dat je verdriet voelt waarvan je niet weet waar het vandaan komt, of dat je een oud trauma wilt verwerken.
Het kan zijn dat de vraag vanzelf duidelijk wordt als wij afspreken of als de sessie begint.

Na een oefening om te gronden en af te stemmen op de engelen, vraag ik welke engel een boodschap heeft, gerelateerd aan de vraag. Je kunt eventueel de betreffende engel even vasthouden. Voel wat er met je gebeurt en welke informatie je doorkrijgt.  Zo nodig benoem ik wat ik doorgekregen heb als aanvulling hierop. Daarna vragen we de volgende engel die iets wil doorgeven.

Meestal is er een duidelijke opbouw in wat de engelen doorgeven. Ze leiden je in kleine stappen naar de kern van je probleem.
Bij de verschillende stappen voel je meestal zelf, dat er van alles met je gebeurt. Er wordt veel geheeld en je krijgt hulp bij het loslaten.
Alles wat nodig is om alles te verwerken wat je op dat moment aankunt, wordt aangedragen. Dat kan op allerlei manieren; laat je verrassen.
Het is een heel liefdevol proces, waarin veel getransformeerd mag worden.

                                                             

Informatie

Je kunt een afspraak maken voor een engelenreiniging. Vaak is het bij mij thuis in Dordrecht, maar het kan in principe op elke gewenste lokatie.
Kosten : € 75 (€ 40) plus eventuele reiskosten.