Home Voorstellen Overzicht Cursus info Spirituele Integratie Spir-Int-1 Spir-Int-2 Violet Vuur YOD Reiki algemeen Reiki-1 Reiki-2 Reiki-3 Seichem Engelen Helende Reis Spirituele Adem en Klank Eeuwig Helend Licht, Eternal Healing Light Lichtdragers Artikelen

Spirituele Integratie               

De tijden veranderen, de energie vanuit de kosmos verandert. De nieuwetijds-kinderen (regenboog- of sterrekinderen) die geboren worden,   hebben kwaliteiten die hierop afgestemd zijn. Ook jij kan en mag je afstemmen op de nieuwe energie.  Eén van de manieren op dit te doen is via de workshop “Spirituele Integratie”.  Hier ontvang je de nieuwe, krachtige initiaties en leer je de verbinding vertalen in praktisch energiewerk. Deze nieuwe cursus is nog volop in ontwikkeling, je zult dan ook regelmatig aanpassingen zien op deze pagina.                    


.

Wat wordt geïntegreerd 

Hoe werkt dat door

Enkele ervaringen van personen die de Spirituele Integratie initiatie al ontvingen:

Het SHI symbool ©

SHI werd in september  2006 ontvangen door Dominique van Huystee. Voor haar staat het voor “de glimlach van de boeddha”: acceptatie, liefde en vreugde. Tegelijk is dit hèt symbool voor spirituele integratie. Het wordt gebruikt bij de nieuwe initiaties en kan op vele manieren toegepast worden, zoals je in de workshop zult ervaren.  

De lichtdragers die Dominique maakt zijn op de workshop te koop of te bestellen. 


Uitgangspunten in de workshop

Deelnemers ontvangen een cursusboek met praktische informatie en verwijzingen naar boeken waarin de theoretische achtergronden uitgebreider aan bod komen.

Voor wie

Iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt, is welkom.  Er zijn geen toelatingseisen.  Vroeger moest je Reiki- of Seichem-Master zijn om de inwijdingen te ontvangen waarop deze workshop voortborduurt. Dat is niet meer nodig. Je kunt op je eigen niveau aansluiten. Spirituele Integratie wordt gegeven in twee delen: 

Kosten

Jouw financiële bijdrage bestaat uit twee delen:
  1. € 50,- inschrijving
  2. gift naar draagkracht op de dag zelf.

Aanmelden

Stuur een mail naar info@reikispirit.nl .

Master Class

Wil je zelf de Spirituele Integratie Initiatie gaan doorgeven, lees dan de informatie over de Master Class.