Home Voorstellen Overzicht Cursus info Spirituele Integratie Spir-Int-1 Spir-Int-2 Violet Vuur YOD Reiki algemeen Reiki-1 Reiki-2 Reiki-3 Seichem Engelen Helende Reis Spirituele Adem en Klank Eeuwig Helend Licht, Eternal Healing Light Lichtdragers Artikelen

Melchizedek

De Melchizedek-initiatie is sinds november 2006 integraal onderdeel van de workshop "Spirituele Integratie 2" (Spir-Int-2), die onder leiding van Melchizedek en St. Germain staat.

Wie is Melchizedek


Melchizedek is Hoge Priester van de Witte Broederschap en geeft leiding aan vele priesters en priesteressen van zijn eigen Orde.
 Via zijn inwijdingen opent hij verbindingen met de spirituele wereld van de Witte Broederschap. Deze verbindengen zijn zuiver en kunnen niet misbruikt worden. Melchizedek vraagt toewijding aan het spirituele pad, het brengen van hemelse licht- en liefde-frequenties op aarde. Hij helpt om alle ballast los te laten en te transformeren.

De Witte Broederschap wordt gevormd door hoge Lichtwezens, waarvan vele ooit op aarde geleefd hebben. Liefde is de kern van deze kosmische Orde.
Grote Lichtbrengers zoals Jezus en Boeddha zijn zijn deel van dit genootschap.


De Melchizedek initiatie

De Melchizedek initiatie kan alleen in groepsverband plaatsvinden. Bij deze inwijding heet hij je persoonlijk welkom (via Shahin) in zijn Orde. De Priesters en Priesteressen van de Orde van Melchizedek zetten zich in voor de spirituele groei van de gehele mensheid. Eenieder zal zijn of haar eigen taak binnen dit geheel te weten krijgen.