Home Voorstellen Overzicht Cursus info Spirituele Integratie Spir-Int-1 Spir-Int-2 Violet Vuur YOD Reiki algemeen Reiki-1 Reiki-2 Reiki-3 Seichem Engelen Helende Reis Spirituele Adem en Klank Eeuwig Helend Licht, Eternal Healing Light Lichtdragers Artikelen

 Artikelen en Links

Op deze pagina komen links naar artikelen (mooie channelings, eigen gedachtenspinsels, bijdragen van anderen) en interessante websites. Het ontwikkelt vast wel in de loop der tijd. Heb je iets gelezen wat je graag wilt delen, en je hebt gecheckt dat het zonder copyright overgenomen mag worden, mail het naar artikelen@reikispirit.nl of geef een link aan ons door. Graag een korte omschrijving erbij om het artikel of de site te introduceren bij de bezoekers van deze pagina.
Hopelijk wordt het een plaats waar veel moois uitgewisseld mag worden.

Suggesties over de paginaopmaak e.d. zijn welkom, er zijn vast handigheidjes waarmee ik niet bekend ben. Vooral als er in de toekomst veel informatie op deze pagina staat, is het handig om dat overzichtelijk te houden. Dit is de eerste (en enige website) die ik gemaakt heb (oktober 2006) en hij is voorlopig nog volop in ontwikkeling.


Artikelen


Links