Home Voorstellen Overzicht Cursus info Spirituele Integratie Spir-Int-1 Spir-Int-2 Violet Vuur YOD Reiki algemeen Reiki-1 Reiki-2 Reiki-3 Seichem Engelen Helende Reis Spirituele Adem en Klank Eeuwig Helend Licht, Eternal Healing Light Lichtdragers Artikelen

De Helende Reis

Al jaren bezig met (alternatieve) gezondheid en healing, en toch opeens ernstig ziek. Dit overkwam Brandon Bays, die haar eigen zoektocht en weg naar heling beschrijft in het boek “De Helende Reis”, ISBN 90-274-7349-8.

Een tumor ter grootte van een voetbal verdween binnen 7 weken, zonder medicatie of operatie. Haar weg naar heling werkte zij uit tot een systeem: De Helende Reis.

Oorzaak van ziekte kan liggen in onverwerkte emoties die zich vastzetten in ons lichaam. Via verbinding met de Bron en onze lichaamswijsheid (die er bijv. voor zorgt dat we blijven ademen als we slapen en dat onze cellen zich vernieuwen) kunnen deze emoties herkent, verwerkt en losgelaten worden.

Lees eerst zelf het boek, zodat je weet hoe het werkt en wat je kan verwachten. Zie het als een kado dat dit boek op je weg komt, en ga ermee aan de slag. Wellicht kan je dit met een goede vriend(in) doen, want ervaring leert dat het moeilijk is om de Reizen de eerste keer alleen te doen..

Mocht je begeleiding willen bij de Reis, bel dan voor een afspraak. Zelf heb ik geweldige ervaringen zowel met het maken van de Helende Reis als met het begeleiden ervan.

cursusinformatie

Ik begeleid je individueel eerst bij een Emotionele Reis (eenmalig), daarna bij Fysieke Reizen.
De tijdsduur per reis kan enorm verschillen, reken op 1 tot maximaal 3 uur. € 80 (€ 40).